Rezervni deli

Granit

NAJBOLJŠA KVALITETA – NAJUGODNEJŠA CENA

Rezervni deli, ki jih ponujamo, izpolnjujejo najvišje zahteve po kvaliteti. Neprestana kontrola in skrbna selekcija pri izdelavi novih proizvodov končnim kupcem zagotavlja visoko kvalitetne rezervne dele GRANIT.

FILOZOFIJA NAŠE PONUDBE

Usposobljenost ekipe, podrobni katalogi in hitra dobava omogočajo, da kupec dobi natančno tisto, kar potrebuje, in to hitro ter po ugodni ceni. Veliko rezervnih delov imamo na zalogi, ostale pa vam lahko dobavimo že v 48 urah od naročila.

PONUDBA PO CELI EVROPI

Z rezervnimi deli GRANIT se zalaga celotno evropsko tržišče. Izpostave podjetja iz Nemčije so v Avstriji, na Nizozemskem, v Belgiji, Franciji, Italiji, Veliki Britaniji in na Poljskem. Imajo uradne uvoznike za Dansko, Švico, in Irsko. Vsi ti jim omogočajo, da se lahko dobro in hitro prilagajajo lokalnim potrebam. Potem pa je tukaj še zelo dobro razvita mreža zastopnikov po vsej Evropi, med katerimi smo tudi mi, ki omogočamo končnim kupcem povpraševanje in nakup v vašem jeziku.

NAJBOLJŠI KATALOGI

Podrobni katalogi so zelo pomemben faktor za uspešno prodajo na evropskem tržišču. V našem kvalitetnem in vsebinsko preglednem katalogu je vsak rezervni del podrobno opisan z vsemi relevantnimi podatki. GRANIT-ov širok asortiman vsebuje preko 4.380.250 proizvodov, med katerimi najdete rezervne dele za kmetijsko mehanizacijo, traktorje, motorje, električno opremo, gozdno in vrtno opremo, itd.

POVPRAŠEVANJE

GranitS klikom na sliko Granit Parts na levi si lahko ogledate celotni asortiman rezervnih delov Granit. V kolikor želite, da vam pošljemo ponudbo za točno določen rezervni del, vas prosimo, da nam s pomočjo spodnjega obrazca pošljete vaše podatke in številko rezervnega dela. Številko prepišite s spletnega kataloga Granit, ki je zapisana poleg predstavitve rezervnega dela pod "Št. naročila:".

Obrazec za naročilo - povpraševanje po rezervnih delih

Antispam