Pogoji poslovanja

Bistvene lastnosti blaga, cene, vključno z vsemi davki in drugimi dajatvami ter podatki o načinu plačila in dobave veljajo v trenutku dokončne potrditve naročila. Podatek o roku dobave velja v trenutku dokončne potrditve. V primeru morebitne spremembe roka dobave vas bodo naši prodajni svetovalci pravočasno obvestili. Slike izdelkov so simbolne. Cena izdelka in vrednost DDV-ja so razvidni v nakupovalni košarici, še preden zaključite naročilo. Prav tako boste o vseh podatkih o vašem spletnem naročilu obveščeni na e-naslov, ki ste ga navedli v nakupovalni košarici pri vnosu vaših podatkov. Če le-tega ne prejmete, obstaja možnost, da ste navedli napačen e-naslov. V takšnem primeru vas prosimo, da nas konktaktirate:

Dokončna potrditev naročila

Naročilo je dokončno potrjeno in zaključeno, ko se vam na zaslonu izpiše, da je bilo vaše naročilo uspešno zaključeno in prejmete na vaš spletni naslov naročilo, ki ga potrdite s pomočjo klika na povezavo v naročilu.

Naročilo

Status vašega naročila lahko preverite tako, da se prijavite v Vaš račun. Če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi z vašim naročilom, nas prosim kontaktirajte po elektronski pošti na info@agro-jenko.si ali nas pokličite na 051 600 588 ali 031 711 774.

Podatki o dostavi

Izdelki, ki so na zalogi, bodo dostavljeni v roku 5-ih delovnih dni, šteto od dneva dokončne potrditve vašega naročila. Izdelki bodo dostavljeni preko Pošte Slovenije, GLS ali SŽ Expres in se zaračunavajo po pogodbenem ceniku dostavljalca. Pri prevzemu odkupne pošiljkedostavljalec zaračuna poštno provizijo za prenos kupnine po njihovem veljavnem ceniku. Če naročenih izdelkov ne bomo mogli dostaviti v predvidenem času, vas bomo o tem obvestili, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu.

Plačilo

Naročene izdelke lahko plačate na več načinov:

Spletna cena velja za vse člane Spletne trgovine. Član postanete z registracijo v Spletno trgovino.

Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Vračilo izdelka

Potrošnik ima pravico, da v 8-ih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Blago mora biti vrnjeno podjetju najkasneje v 8 dneh od sporočila o odstopu. Blago mora biti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, z originalno embalažo.

V primeru vračila vas prosimo, da nas o tem predhodno pisno obvestite. Svoj zahtevek za vrnitev izdelka pošljite na naslov:

Agro Jenko d.o.o.
Virmaše 34
4220 Škofja Loka
ali info@agro-jenko.si

Možnost vračila blaga oziroma odstopa od pogodbe ne velja v naslednjih primerih:

Kupnino vam bomo povrnili najkasneje v 30 dneh na vaš bančni račun, ki ga zato v svojem zahtevku tudi navedete. Za natančnejše informacije o postopku vračila izdelkov pokličite na telefonsko številko 051 600 588 ali 031 711 774.

Morebitne stroške vračila, iz naslova nezadovoljstva, krije kupec.